spanduk1
spanduk2
spanduk3
Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd.

Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. didegaké ing taun 2005. Kasedhiya cedhak karo tren pangembangan industri lan taun manajemen konsentrat. Wis berkembang dadi perusahaan sing komprehensif nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan bagasi lan tas. Salah sawijining perusahaan benchmark ing industri bagasi. Wis tuwuh saka rolas wong nalika didegake dadi perusahaan bagasi skala gedhe kanthi luwih saka sewu karyawan, area bangunan luwih saka 80.000 meter persegi, lan output tahunan 6 juta .Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. mesthi ngugemi semangat korporat "integritas stabil, kanca kothak tulus", jumbuh karo konsep kerja sama "mupangat, rasa hormat lan dipercaya, pangembangan lan win-win" lan " produk sing apik, layanan sing apik, pelanggan sing apik, lan kapercayan "Prinsip bisnis" sing apik, pangembangan lan inovasi terus-terusan, ndadekake tren industri koper. Perusahaan iki uga wis lulus sertifikasi internasional SGS .Dongguan Zhihao Handbag Industrial Co., Ltd. mesthi diprodhuksi utamane: tas bisnis, tas komputer, tas santai, tas pinggang, tas ransel, tas travel, tas gunung lan produk tas konvensional liyane lan tas dokumen, toiletry tas, koper, kunci sandhi, Topeng mripat, lengen gulu, tutup kothak, liontin lan produk barang lan peralatan liyane